Friday, 13 January 2012

merepek???

mlm sabtu yg malas..hihi..anak2 xberape sihat...hidung bocor!!bsok plan nk gi zoo JB..last pegi pun bulan april taun lepas...tp disebabkan berlaku musibah paling dasat dlm hidup kawan aku,maka kami p membatalkan hasrat nk round2 kt zoo tu...yerla,anak membe meninggal xkan kite sedap2 jln2 kt zoo,kan...melampau la tu....
budak2 ni pun lamer dah tak gi menjengah fren2 kt zoo tu..:)amni pun dah beso,dh pandai la dia nk nengok menatang2 tu....time pegi dulu tu pun dia baru nk pandai menapak....

mak ajak mkn2 lg...Lagi Best..suke la tu nk mkn stimboat tu...mak blanje,sape xnak...(uuhhhh sedapnye tomyam dia..slurrrpp..xtipu la)tp mcm xleh jadi je...msg2 ade hal plak..so kite delay la ye...

sajer nk update bg ade citer baru...bace sndri pun hihi..amni dh ngantuk..adib awin cerah lg biji matenye..ibu dh ngantuk..nenek main game lg..amboiiii...ayah keje mlm...so..selamat malam hahahahaaa....

*** mlm2 kite merepek,tp xmkn kerepek..?????

                                                              nyonyot jari lagi best.....

Tuesday, 20 December 2011

Sherperd pie...........

Mlm ni buat sherperd pie atas permintaan Achuu....tapi yg kali ni cam kureng sket..sbb kurang bahan...mase buat 1st time tu semua kire complete...yg ni inti biase2 jer..ape yg ade kt esbok..
Achuu xsabar dah nk makan.....besok bawak bekal utk membe2 rase pulak..tapi tu lah..ayah plak xsuke makan....yg penting budak2 ni suke...nenek p suke..


                                              yg ni mse 1st time buat..2nd time buat xtransfer gmbo lg...nyummm nyummm

Sunday, 18 December 2011

zaman peralihan....ha ha ha

dengan ini diisytiharkan..ibu dh amik alih tampok pemerintahan achuu yg xberape nk berkembang ni...sbb achuu start dr feb..ibu end kn utk december 2011 ni..wa wa wa
bolehla ibu citer2 ape yg ibu nk citer hihi....(nk citer aper?)...ape2 jer yg ibu suke....
babai achuu..tengkiuuuu

pemerintah baru yg berkuasa...ngeeeee(yg kecik ni xsuke plak)




mari makan2 ....

taraaaa....seronok n kenyang bangat nih...membedal..mencekik..mentekedarah...huwaa huwaa huwaa
.Lagi Best BBQ@Tmn Gaya..memg best....thanks to Abdul Rahman sbb membelanja kami mkn2 sampai muntah..ha ha

 lagi best kami dpt berkumpul beramai2 memporak perandakan kedai ni...saje bg havoc kan...hrp custemer lain tu memalu jer...hi hi..(sbb kami xmalu? buweekkk )




mcm2 ado,semua kne try la kan...tgk gambo je la...

Thursday, 24 February 2011

...fresh Fom Da fridge...

..hahaha..tah fresh cmne tah..ayt 2 beno nya nk mnunjukkn sy bru dsini..toink..toinkk...
gle boring rini..tah cmne kan..2 yg tcipta nya blog yg tah pape ni..hahaha...
k la kwn2..ni cume salam pkenalan sahaja..tata..


 2b continue...check it out yawww =_=''